ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міська рада незаконно передала в оренду 3 га землі

|

Прокуратура Львівської області проведено перевірку викладених фактів у журналістському матеріалі «Земельна афера: 3 га вкрали з-під носа львів’ян» (газета «ЗІК» від 20 березня 2012 року), де йшлося про законність процедури передачі в оренду земельної ділянки на вул. Конюшинній, 4 у м. Львові. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Згадану землю, площею майже 3 гектара, ухвалою сесії Львівської міської ради 15 грудня 2011 року передано ПП «Львівський автоцентр КАМАЗ» в оренду терміном на 10 років для завершення будівництва та обслуговування будівель і споруд. Відтак між ЛМР та підприємством було укладено договір та зареєстровано його у Державному реєстрі земель.

Проте, прокуратура з`ясувала, що Львівська міська рада приймаючи вказане рішення допустила численні порушення вимог земельного законодавства.

З огляду на це, прокурором м. Львова до Господарського суду Львівської області заявлено позов про визнання даної ухвали нечинною та її скасування.

Окрім того, прокуратура домагатиметься визнання недійсним договору оренди зазначеної земельної ділянки, повернення та приведення її у придатний для використання стан.

Остаточне рішення у цій справі судом наразі не постановлено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *