ОСТАННІ НОВИНИ

Завершується реєстрація на практичні курси в одній з найкращих ІТ-компаній Львова

|

Компанія Eleks пропонує практичні курси для тих, хто навчається у вузах. Після завершення курсу, найкращим учасникам буде запропоноване працевлаштування у компанії. Кінцевий термін реєстрації на навчання – 30 квітня. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Пропонований курс навчання  розрахований на випускників та студентів ВУЗів, які прагнуть стати розробниками програмного забезпечення на Net та Java. Головна його мета – систематизувати і поглибити знання, поділитись із слухачами досвідом професіоналів,  дати відповіді на необхідні питання.

Кожне заняття на 50% складатиметься з начитки теоретичного матеріалу і на 50% з практичних занять. Цього року завдання, що ставитимуться перед учасниками, будуть більш комплексними, подаватимуться у вигляді міні-проектів з конкретними задачами і результатом у вигляді реального кінцевого продукту.

Курс проходитиме влітку 2012 року з липня по вересень і триватиме від 6 до 7 тижнів. Кінцевий термін реєстрації на навчання – 30 квітня.

«На сьогодні дуже важливо об’єднати наші зусилля і працювати разом на розвиток ІТ-галузі, а, відповідно, й нашого міста та країни. Гарним прикладом такого об’єднання є співпраця Кластеру Інформаційних Технологій та Бізнес Послуг з іншими організаціями», – генеральний директор компанії «Eleks Software» Олексій Скрипник.

Зареєструватися для участі у відбірковому тестуванні можна за посиланнями: http://university.eleks.com/?page_id=62 та http://university.eleks.com/?page_id=60. Кінцевий термін реєстрації 30 квітня. Після закриття реєстрації усіх зареєстрованих буде повідомлено про точний час та місце проведення відбіркового тестування, що орієнтовно відбудеться 3-4 травня.

Довідка:

Кластер ІТ та Бізнес-послуг (ІТБП) – один із пріоритетних економічних кластерів у Львові поряд з туризмом відповідно до Стратегії підвищення конкурентоспроможності м. Львова до 2015 р.

Відповідно до Комплексної стратегії розвитку Львова на 2012-2025 рр., Кластер ІТБП покликаний сприяти співпраці в межах кластеру та залученню знань і капіталу для розвитку та просування Львова як провідного центру бізнес-послуг у Центрально-Східній Європі, який використовує місцевий потенціал людських ресурсів для обслуговування українських та міжнародних клієнтів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *