ОСТАННІ НОВИНИ

П`яний водій влаштував ралі центром Львова, тікаючи від ДАІ

|

Протягом 19 і 20 квітня у Львові та Львівській області інспектори дорожньо-патрульної служби Державної автомобільної інспекції виявили двох нетверезих водіїв автомобілів, які, чинили непокору працівникам міліції. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

19 квітня о 23.30 годині інспектори ДАІ у Львові на проспекті Свободи, 12 за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Джиллі», яким керував 34-річний житель Перемишлянського району. Однак, замість того, щоби виконати вимогу інспекторів ДАІ, водій натиснув на газ і почав утікати. При цьому він неодноразово створював аварійну ситуацію учасникам дорожнього руху.

На перехресті проспекту Чорновола – вулиці Липинського утікача таки зупинили. Під час перевірки документів в інспекторів ДАІ виникла підозра у тому, що водій керував автомобілем, будучи напідпитку, про що свідчили хаотична вимова водія і різкий запах алкоголю.

Під час оформлення адміністративного протоколу і слідування на медосвідчення, водій поводився агресивно, почав чинити фізичний опір, шарпав працівників ДАІ за формений одяг, порвав жилет, погрожував їм фізичною розправою та звільненням з органів внутрішніх справ. Водія та автомобіль було доставлено у Галицький райвідділ міліції.

Наступного дня, 20 квітня, під час нагляду за дорожнім рухом інспектори ДПС ДАІ у селі Стоки Перемишлянського району за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ВАЗ-2102», яким керував 37-річний житель Перемишлянського району.

Інспектори ДАІ з’ясували, що водій керує автомобілем, будучи напідпитку (про що свідчили різкий запах алкоголю). Крім того, на прохання пред’явити документи, водій повідомив, що їх немає. Після цього водієві було запропоновано проїхати на медосвідчення, однак чоловік почав чинити злісну непокору, виражався нецензурною лайкою, шарпав за формений одяг, намагався втекти.

Попри це водія та автомобіль було доставлено у Перемишлянський райвідділ міліції.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *