ОСТАННІ НОВИНИ

На кастрацію 100 бродячих тварин Львів викине 260 тис грн

|

Людей, які труять бездомних тварин потрібно притягувати до кримінальної відповідальності.  У цьому переконаний міський голова Львова Андрій Садовий, який виступає за гуманний відлов тварин та їх кастрацію.

«Це відповідальність тих людей, які заводять тварин, а потім виганяють їх на вулицю. Але ніколи в житті жодна з міських структур не буде робити їм нічого поганого. Труять тварин люди, які мають психічні вади і тут має працювати правоохоронна система. Таких негідників потрібно знаходити і притягувати до кримінальної відповідальності», – прокоментував сьогодні під час брифінгу А.Садовий, коментуючи ситуацію з частими випадками отруєнь псів у Львові.

Фактом гуманного ставлення влади міста до тварин є те, що департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради заплатить 260 тис грн. КП «Лев» за регуляцію чисельності безпритульних тварин гуманними методами. Планом передбачено вилов понад 100 бродячих тварин на місяць з подальшою кастрацією. Про це пишуть «Наші гроші», посилаючись на «Вісник державних закупівель».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *