ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин вчинив стрілянину біля житлового будинку

|

Проти 46-річного жителя Львова порушено кримінальну справу за стрілянину біля житлового будинку, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області. За даними міліції, таким чином чоловік домагався, щоби його автомобіль пропустили на територію, прилеглу до житлового будинку по вулиці Головацького у Львові.

Водій “Мерседеса” приїхав під будинок і звернувся до охорони, щоби його пропустили на стоянку до будинку. Однак охорона відмовила, посилаючись на те, що право на стоянку біля

Отримавши відмову, водій автомобіля спробував вирішити цю ситуацію за допомогою зброї. Чоловік дістав пристрій, схожий на автомат Калашникова (АК), яким почав погрожувати охоронцям та жителям будинку, які стали очевидцями цього конфлікту. Після словесних погроз, чоловік розпочав стрільбу: він здійснив кілька пострілів у повітря, аби таким чином налякати охоронців. Коли у нього закінчилися набої, він зарядив автомат новими набоями, які знаходились в автомобілі.

«Коли зловмисника було затримано, то одразу було вилучено пристрій, схожий на АК, а також кулі, які він не встиг використати. Також у салоні авто було знайдено пристрій для відстрілу гумовими кулями, типу «Форт-12» (також з набоями) та пневматичну гвинтівку. На всю зброю у чоловіка були документи, які зараз перевіряють на їх достовірність», – сказав Сергій Зюбаненко.

На сьогодні за цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Відповідальність за даний злочин передбачена у вигляді накладення штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п`яти років

Варто відзначити, що чоловік, який вже зізнався у скоєному, займається приватним бізнесом, пов’язаним з  піротехнікою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *