ОСТАННІ НОВИНИ

Фреймут порадила львів’янам прибрати свою гоноровість на час Євро

|

Відома українська теледіва, Друг УЄФА Євро-2012™, почесний волонтер Приймаючого міста Львова Ольга Фреймут порадила львів’янам на час Чемпіонату прибрати свою гоноровість і стати більш європейськими, лаконічними і демократичними. Про це вона сказала сьогодні під час брифінгу у Львові.

«Львів змінюється, він вдосконалюється. Але потрібно внести деякі корективи. Все ніби прекрасно і добре, але як на мене, тут бракує легкості в подачі, тобто західноукраїнська гоноровість вона може бути незрозумілою в режимі Євро, коли потрібна оперативність. Коли приїде фанат, він буде схвильований і йому потрібно буде бігти на євроматч і ще якось зорієнтуватись у місті – йому потрібно швиденько перекусити у кав’ярні і побігти далі, відповідно для цього йому потрібно буде швидесенько подати меню і обслужити. Тому на час Євро потрібно відкласти львівську гоноровість і стати більш європейськими, лаконічними і демократичними. Євро це курси підвищення кваліфікації для всієї України», – резюмувала телеведуча.

Ольга Фреймут також зауважила, що у Львові бракує хостелів. «До нас приїде Європа і вона захоче зупинитися не надто дорого, а п’ятизіркові готелі і готелі як такі доступні не усім», – зазначила вона.

Телеведуча також зізналася журналістам, що дуже хвилюється за імідж Львова під час Євро і воліє, щоб місто сприйняли правильно і адекватно. «Дуже хвилююсь за імідж Львова. Хочу, щоб нас правильно і адекватно сприйняли. Приїдуть іноземці, переважно чоловіки і їм потрібно буде сподобатись, щоб вони повернулись додому і сказали, що вони відкрили неймовірний туристичний маршрут – це Львів», – сказала О.Фреймут.  

 Фото: прес-служби Львівської міської ради

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *