ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський «Барком» лідирує у фінальній частині Чемпіонату України з волейболу

|

Львівський волейбольний клуб «Барком» у лідерах за результатами першої частини фіналу Чемпіонату України серед чоловічих команд першої ліги сезону 2011-2012 року. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської організації  Партії регіонів.

 Львівські «баркомівці» завершили змагання, які тривали у Львові впродовж 19-21 квітня,  із трьома перемогами. Врезультаті ВК «Барком» отримав дев’ять очок. Другою у турнірній таблиці стала команда «Зубр» м. Попасна (Луганська обл.): хлопці вибороли дві перемоги, а це 6 очок.

Треті у рейтингу «Новатор» м. Хмельницький: одна перемога, три бали.

Натомість «Хімпром-УНІВЕР-2» м. Суми не виборов жодної перемоги.

 Друга частина фіналу  Чемпіонату України серед чоловічих команд першої ліги сезону 2011-2012 року відбудеться 26-29 квітня у Луганську.

За її результати стане відомо переможців футбольної першості України із волейболу. Та команду, яка потрапить до  Вищої волейбольної Ліги України.

 Нагадаємо. Гостей для розіграшу фіналу Чемпіонату України львівський волейбольний клуб «Барком» приймав 19-21 квітня, у спорткомплексі «Грація», що на ТРК «Південний». 

 Додамо. Усі матчі «Баркому» відбуваються під патронатом депутата Львівської обласної ради від Партії регіонів, голови Львівської міської організації Партії регіонів Олега Барана.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *