ОСТАННІ НОВИНИ

Табаков у півфіналі “Голосу країни” заспіває пісню Азнавура

|

22 квітня у півфіналі конкурсу “Голос країни” львівський виконавець Павло Табаков заспіває пісню з репертуару знаменитого французького шансоньє Шарля Азнавура Une Vie D’Amour. Про це інформує прес-служба співака.

“Une Vie D’Amour – історія про кохання, за яке можна віддати своє життя і пронести через усе життя”, – каже Табаков. – “У кожного, хто слухатиме цю пісню, будуть свої асоціації та спогади. І в мене — також…”

Про “вічне кохання” Павло розповідатиме глядачам “Голосу країни” за білим роялем. Про інструмент подбали постановники шоу. Хоча була небезпека — могли вчасно не знайти білого рояля. Але і на цей випадок у Табакова був запасний варіант — привезти зі Львова до Києва власний білий рояль. Це – ексклюзивний інструмент, який кілька років тому виготовили на замовлення співака.

“Мріяв на сцені “Голосу країни” заспівати французькою, адже надзвичайно люблю цю мову і саму Францію”, – зізнається Павло Табаков. – “Це перша країна, у яку на початку 2000-х я поїхав у закордонні гастролі. Відтоді уже 25 разів гастролював у Франції. У якийсь момент навіть хотів переїхати жити до одного з невеличких містечок у передмісті Парижа. Коли приїжджаю до Франції, почуваю себе як удома. Тут — неперевершений дух творчості, відчуття цілковитої незалежності і, звичайно ж, романтика витає у повітрі”.

Прямий ефір шоу — в неділю о 20.15.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *