ОСТАННІ НОВИНИ

Конфлікт на Лижв`ярській дійшов до кримінальної справи

|

Порушено кримінальну справу за фактом підроблення документів, що призвело до незаконного використання земельної ділянки та будівлі по вул. Лижв’ярській, 42 у м. Львові, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Кримінальну справу порушив прокурор Галицького району Львова за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 358 КК України.

З`ясовано, що в період з 12.11.1992 року по 20.04.1995 року невстановлена особа підробила підписи колишнього директора Центрального парку культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького М. у договорі купівлі – продажу від 12.11.1992 року та в акті прийому – передачі нежилих приміщень павільйону «Юність», що за адресою м. Львів, вул. Лижв’ярська,42. від 20.12.1994 року, з метою їх подальшого використання для реєстрації права власності.

Потім на підставі зазначеного договору, Львівським міжміським бюро технічної інвентаризації приватному торгово– виробничому підприємству «Ж» видано реєстраційне посвідчення та зареєстровано право власності на будинок № 42 по вул. Лижв’ярській у м. Львові.

Кримінальну справу для проведення досудового слідства скеровано в слідчий відділ Галицького РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області. Хід слідства перебуває на контролі прокуратури.

Крім того, прокуратурою Галицького району готується позов до Господарського суду Львівської області в інтересах Львівської міської ради про визнання вищевказаного договору купівлі-продажу між Центральним парком культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького та приватним торгово– виробничим підприємством «Ж» недійсним та витребування приміщення із незаконного володіння.

Фото: Львівська міська рада 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *