ОСТАННІ НОВИНИ

Готельєри Львівщини не встановлюватимуть захмарні ціни на Євро

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк та міський голова Львова Андрій Садовий зустрілися за круглим столом з провідними представниками готельного бізнесу Львівської області. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Метою зустрічі було обговорення реальної ситуації щодо цінової політики, яка склалась на ринку готельних послуг в області на час проведення Чемпіонату Європи 2012 року з футболу, об`єднання зусиль готельного бізнесу та місцевої влади щодо створення конкурентоспроможного з поміркованою ціною готельного продукту, організація належного розміщення в закладах проживання Львівської області  учасників, вболівальників та гостей.

Михайло Костюк проаналізував рівень цін, запропонованих готелями, висвітлив інформацію про заклади розміщення, які створили негативний прецедент щодо завищених цін в готелях області, висловив необхідність створення єдиної регіональної асоціації готелів, яка координувала б діяльність готельних підприємств, ініціювала запровадження в готельному середовищі сучасних методів розвитку бізнесу.

Зі свого боку керівники готельних підприємств задекларували поміркований підхід до встановлення цін у готелях, проаналізували світову практику підвищення цін на готельні послуги під час проведення масштабних заходів в межах 150-200% та засудили деякі заклади розміщення, що завищують ціну до рівня 600-800% від реальної вартості.

Учасники круглого столу зобов’язалися формувати ціни на готельні послуги не вищі від законтрактованих, а також висловили впевненість в тому, що консолідований підхід до встановлення вартості готельних послуг забезпечить їх доступність різним категоріям туристів.

За підсумками зустрічі учасники круглого столу ухвалили Резолюцію, основними положеннями якої є:

– створення Асоціації готелів Львівщини;

– встановлення цінового коридору відповідно до аналогічного досвіду європейських країн;

– забезпечення зниження цінового коридору у період між матчами;

– забезпечення надання якісних готельно-туристичних послуг під час проведення чемпіонату ЄВРО-2012;

– забезпечення безпеки в готельних закладах під час проведення чемпіонату ЄВРО-2012;

– впровадження проекту «Гостинне місто – Гостинний регіон».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *