ОСТАННІ НОВИНИ

На час Євро українських прикордонників перерозподілять – Литвин

|

На час Євро-2012 українських прикордонників будуть перерозподіляти. Про це під час брифінгу у пункті пропуску «Рава-Руська -Гребенне» повідомив голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин.

«Ми передбачаємо перерозподіл персоналу на час Євро. Додатково ми призивати не будемо», – сказав він.

Микола Литвин зазначив, що в Україні визначено 32 основні пункти пропуску, через які вболівальники прибуватимуть до України – це 16 автомобільних, 11 залізничних та п’ять повітряних. Ці пункти пропуску укомплектовані на 85-90%, що є достатньо для проведення усіх заходів на час Чемпіонату, підкреслив він.

«Коли закінчиться Євро, то ті службовці, які були прикомандировані, вони повернуться до місць постійної служби. Тобто проблем у нас немає ні з укомплектуванням, ні з технічним забезпеченням», – сказав голова Держприкордонслужби України.

На останок Микола Литвин зазначив, що найбільша нагрузка припаде на авіаційні пункти пропуску – кількість пассажиропотоку збільшиться до 70%. На автомобільних пунктах пропусках цей потік зросте на 45-50% і на залізничних – на 25-30%. «Це прогнозована кількість і ми до неї готуємось», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *