ОСТАННІ НОВИНИ

Вклади Ощадбанку видадуть через «есемески»

|

Вкладники Ощадбанку колишнього СРСР зможуть дізнатися про дату і місце актуалізації даних в «Реєстрі вкладників заощаджень громадян» за допомогою СМС

Як повідомили «Коментарям» в «Ощадбанку», фінустанова «розширила канали взаємодії з вкладниками Ощадбанку колишнього СРСР», щоб ті могли підтвердити свою реєстрацію в даному реєстрі.

Так, щоб отримати інформацію про місце та дату проведення актуалізації своїх даних, вкладникові необхідно відправити SMS-повідомлення на короткий номер 8052 (безкоштовно з мобільних телефонів українських операторів).

У повідомленні слід вказати цифрове значення номера паспорта вкладника (без серії) і дату його народження.

Після відправки SMS-повідомлення вкладник в той же день отримає SMS-повідомлення із зазначенням дати, часу і місця установи банку, де буде проведена актуалізація його даних.

Нагадаємо, раніше заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн заявив, що для уникнення черг банк пропонує кожному вкладнику подзвонити на телефонну лінію 8-800-212000, безкоштовну зі стаціонарних телефонів Україні, або на київський номер (044) 364-21-21. Крім того, можна заповнити реєстраційну форму на сайті «Ощадбанку» і дізнатися дату та адресу відділення, де буде проводитися актуалізація.

Нагадаємо, всі клієнти умовно поділені на вікові категорії: з 2 по 20 квітня банк буде обслуговувати громадян, вік яких перевищує 80 років, з 21 квітня по 20 травня – від 70 до 79 років, з 21 травня по 20 червня – від 60 до 69 років, з 21 червня до 20 липня – від 50 до 59 років, c 21 липня – вкладників, молодше 50 років.

Першими виплати серед вкладників Ощадбанку СРСР отримають  громадяни України старші за 80 років.

Нагадаємо, «Ощадбанк» почне проводити виплати з червня 2012 року. Компенсацію в 1 тис. грн отримає близько 6 млн. осіб.

«Comments.UA»

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *