ОСТАННІ НОВИНИ

Шкільна збірна з футболу отримала форму збірної Греції

|

Учні школи №73 боротимуться за перемогу у імітації чемпіонату Європи з футболу 2012 року у формах збірної Греції. Як повдіомляє прес-служба Львівської міської ради, вчора учасники футбольної команди СЗШ №73 (категорія 5-6 класи) отримали форму, у якій зіграють ігри фінальної частини кубку Львова серед загальноосвітніх шкіл «Котим’яч».

Це форма збірної Греції, яку для дітей  надало посольство Греції в Україні спільно з Федерацією Футболу Греції. Команда посіла перше місце в районному етапі і восени 2011 року, під час жеребкування, капітан команди витягнув прапор Греції.

Посол Греції в Україні передав дітям свої вітальні слова.

«Сердечно вітаю всіх вас з прекрасною ініціативою щодо організації футбольного чемпіонату серед шкіл Львова – одного з найгарніших міст України та цілої Європи, міста, з яким Греція має давні історичні зв’язки.

Я особливо вдячний учням школи №73, які представлятимуть Грецію, й бажаю їм успіху в змаганнях. А понад усе бажаю всім учням насолоджуватись своєю участю в Кубку Львова серед загальноосвітніх шкіл «Котим’яч», боротись у давньогрецькому дусі шляхетного й чесного змагання та завжди пам’ятати, що в спорті немає супротивників, а є лише суперники», – зазначив у привітанні Георгіос Георгунтзос, Посол Греції в Україні.

Нагадаємо, кубок Львова з футболу серед загальноосвітніх шкіл «Котим’яч» відбувається вже вчетверте. Участь у Кубку беруть школярі всіх шкіл Львова усіх вікових категорій. Цього року учасники команд групи 5-6 класів моделюватимуть ігри чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Після проведення районного етапу кубку Львова серед загальноосвітніх шкіл «Котим’яч» восени 2011 року, кожна команда, методом жеребкування, обрала країну, яку вона представлятиме під час фінальної частини ігор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *