ОСТАННІ НОВИНИ

В облраді розглянули проблеми фінансування галузі освіти

|

У Львівській облраді відбулося засідання постійної комісії з питань освіти і науки Львівської обласної ради. Комісія ознайомилася з інформацією про діяльність навчальних закладів, установ і організацій та структурних підрозділів освіти і науки місцевих державних адміністрацій. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

У ході роботи комісії було розглянуто ряд питань, зокрема про врегулювання ритмічного фінансування у 2012 році освітньої галузі Львівщини, про погодження проекту рішення обласної ради “Про звернення до Кабінету Міністрів України стосовно покращення фінансування мережі розвитку дошкільної освіти”, про звернення координатора українсько-канадського проекту “Інклюзивна освіта для дітей з особливими потребами в Україні” 2008-2013 рр. щодо ситуації у Львівській обласній психолого-медико-педагогічній консультації, про погодження інформаційно-просвітницьких заходів головного управління освіти і науки Львівської ОДА із запобігання підлітковим вагітностям, абортам та захворюванням, які передаються статевим шляхом.

За поданням головного управління освіти і науки Львівської ОДА, комісія затвердила кандидатури з-посеред педагогічних працівників загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів Львівщини для нагородження у 2012 році щорічною Премією Верховної Ради України.

Також під час засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань освіти і науки були розглянуті звернення, скеровані в комісію, та відповіді на звернення комісії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *