ОСТАННІ НОВИНИ

Контролюючі органи складають адмінпротоколи “зі стелі”

|

Прокуратура Львівщини, у ході проведення перевірок додержання вимог адміністративного законодавства, з`ясувала, що посадові особи органів державного контролю не володіють нормами відповідного законодавства та нерідко порушують його. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Уже в першому кварталі за документами прокурорського реагування до дисциплінарної відповідальності притягнуто 127 посадовців органів державного контролю, внесено понад 60 документів реагування та опротестовано 58 незаконних постанов.

Підставами для цього стали виявлені непоодинокі факти притягнення до адміністративної відповідальності осіб, у діях яких відсутній склад адміністративного правопорушення та неналежна діяльність посадових осіб щодо стягнень накладених штрафів.

Перевірки з цих питань здійснено в діяльності санітарно-епідеміологічних служб, управліннях ветеринарної медицини, територіальних підрозділах Держтехногенбезпеки у Львівській області, податкових служб, а також Державній фінансовій інспекції у Львівській області, Територіальній державній інспекції праці у Львівській області, Державній інспекції захисту рослин Львівської області та Державній насінневій інспекції у Львівській області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *