ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочнеться форум «Кар’єрний крок»

|

19 квітня розпочнеться форум «Кар’єрний крок». Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, захід організовує міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові.

Як зазначають організатори, унікальність «Кар’єрного кроку» 2012 полягає в тому, що учасники не лише отримають можливість представити себе ТОП-працедавцям країни на ярмарку вакансій, а й дізнаються про стан ринку праці, перспективні напрями розвитку бізнесу тощо. Компанії-учасниці поділяться зі студентами і випускниками ВНЗ своїм досвідом. Попередню згоду на участь уже підтвердило підприємство «ЛЕОНІ» та консалтингова компанія «Нексія ДК. Аудитори та Консультанти».

«Одним із своїх найцінніших активів «Нексія ДК» вважає – персонал. Ми намагаємось всіляко заохочувати працівників та розвивати їх. На «Кар’єрному кроці», окрім можливостей та перспектив для молоді, ми будемо говорити про юридичні аспекти працевлаштування. Буде проведено майстер-клас, де представники нашої компанії розповідатимуть про певні нюанси, знати про які важливо для кожного, хто виходить на ринок праці. Наприклад, чим відрізняється трудовий договір та контракт, чи має право особа навчатись і працювати водночас, скільки часу повинно тривати стажування і  випробувальний термін, та всі інші особливості, що турбують студентів та молодих випускників», – розповіла менеджер з розвитку компанії «Нексія ДК» Юлія Мацех.

Щоб взяти участь у форумі «Кар’єрний крок», потрібно заповнити аплікаційну форму на сайті http://www.aiesec.lviv.ua/. Контактна особа: координатор зі зв`язків з громадськістю AIESEC у Львові Лілія Боровець, тел.: 0679812612, e-mail: [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *