ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі облаштовують сучасний спортивно-відпочинковий майданчик

|

Голова Дрогобицької міської організації Партії регіонів, депутат Дрогобицької міської ради Сергій Гориславський розпочав облаштування сучасного спортивно-відпочинкового майданчика для дітей та їх батьків по вулиці Стрийській у Дрогобичі. Про це повідомляє прес-служба ЛОО партії регіонів.

Напередодні Великодніх свят з допомогою спецтехніки було розчищено та розрівняно майданчик, на території якого облаштовуватимуть майданчик. На території майданчику заплановано встановити баскетбольні щити, опори для волейбольної сітки, ворота для міні-футболу, турніки для занять спортом.

Для дітей встановлять гірки, гойдалки та пісочниці, а для відпочинку їх батьків – лавочки та територія для відпочинку.

Для озеленення майданчика на території майбутнього спортивно-відпочинкового майданчика Сергій Гориславський спільно з мешканцями мікрорайону уже висадив близько 30 сосен, кленів та яблунь. За словами Сергія Гориславського, роботи з облаштування майданчика мали б завершитись до початку літа.

«Проблема відсутності місць для відпочинку дітей та молоді є однією із найбільших у Дрогобичі. Саме тому було прийнято рішення про створення сучасного спортивно-відпочинкового майданчика. Наші діти – це наше майбутнє, тому потрібно дбати про їх здоров’я та їхнє дозвілля. Адже ситуація, коли молоді люди, віком від 12-13-ти років, у свій вільний час йдуть на пиво у бари – є  просто критичною. Ми повинні запропонувати нашим підліткам місця, де вони можуть провести свій вільний час без шкоди для власного здоров’я», – наголошує Сергій Гориславський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *