ОСТАННІ НОВИНИ

Австрійці вже вивчають олімпійський потенціал Львівщини - Янукович

|

Австрійська компанія вже розробляє техніко-економічне обґрунтування для проведення Зимової Олімпіади – 2022 в Україні. Зараз ця компанія вивчає можливості та потенціал трьох західних областей, де планують проводити олімпійські ігри: Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської. Про це сьогодні під час брифінгу у Львові повідомив президент України Віктор Янукович.

«Провели тендер за результатами якого вже працює австрійська компанія, яка має досвід підготовки зимових олімпіад. Після другого кварталу 2012 вона надасть ТЕО. І ми будемо бачити той обсяг робіт, які ми повинні зробити. В цілому висновки зробимо по всім напрямках, в тому числі і по погодним умовам. Хоча спрогнозувати на 10 років наперед дуже важко, але іншого шляху немає», – повідомив Віктор Янукович.

За його словами, зараз австрійська компанія вже працює в трьох регіонах.

«Від успіху проведення Євро-2012 багато в чому залежатиме відношення до України олімпійського комітету при прийнятті рішення», – додав глава держави.

Нагадаємо, сьогодні президент України Віктор Янукович перебуває з робочим візитом у Львові. Він урочисто відкрив новий термінал аеропорту «Львів», обговорив підготовку до Євро-2012 з президентом УЄФА Мішелем Платіні, а також має заплановану зустріч з інтелігенцією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *