Львівські симпатики Януковича вийшли привітати його поблизу аеропорту

|

Близько чотирьохсот львів’ян зібралися сьогодні на вулиці Любінській у Львові поблизу Міжнародного аеропорту «Львів», аби привітати Президента України Віктора Януковича та президента УЄФА Мішеля Платіні з відкриттям нового терміналу львівського аеропорту.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

Зокрема, привітати високоповажних гостей, завдяки яким Львів отримав нові «небесні ворота», зібралися члени та симпатики Львівської обласної та Львівської міської організації Партії регіонів, а також активісти Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони». У руках вони тримали українські прапори, символіку Партії регіонів та «Молодих регіонів», а також транспоранти із написами «Львівщина вітає Президента!» та «Молоді регіони вітають Президента».

За словами голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука, саме Президентові України Віктору Януковичу Львівщина завдячує відкриттям нових інфраструктурних об’єктів європейського рівня. Адже, за роки правління попереднього президента та прем’єр-міністра, у розбудову об’єктів до Євро-2012 у Львові було вкладено лише близько 10% необхідних коштів. Відтак новій владі довелося надолужувати недоробки попередньої, аби Україна не втратила почесне право приймати матчі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

«Якщо говорити про Україну, то вперше за роки незалежності держава збудувала чотири аеропорти  європейського рівня. Якщо подивитися на новий аеропорт, то нам вже не треба йти до Європи, бо тепер Європа буде йти до нас через ці повітряні ворота. Україні висловили велику довіру – приймати Євро-2012, і Україна, попри кризу, таки оправдала цю довіру і належно підготувалася до чемпіонату», – переконаний Петро Писарчук. 

Водночас, активісти «Молодих регіонів» наголошують, що відкриття нового терміналу львівського аеропорту значно покращить його роботу і дозволить Львову приймати більше гостей з-за кордону.

 «Новий термінал львівського аеропорту збудовано за дійсно європейськими стандартами. Старий термінал аеропорту «Львів» відлякував від Львова багатьох туристів через свою непристосованість. Тепер ситуація кардинально зміниться, адже коли іноземці прилітатимуть до Львова, то перше їхнє враження про наше місто буде позитивним. Для молодих людей відкриття нового терміналу означає, що тепер у них буде більше можливостей вилетіти зі Львова в обрану країну, адже суттєво розшириться географія польотів. Водночас львів’яни зможуть запрошувати гостей та бізнес-партнерів з-за кордону і таким чином більше популяризувати Львів», – наголошує голова ЛОО ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *