ОСТАННІ НОВИНИ

На «Арені Львів» розпочалось засідання ради під головуванням Мішеля Платіні

|

На львівському стадіоні «Арена Львів» розпочалось засідання координаційної ради під головуванням Президента УЄФА Мішеля Платіні. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У засіданні беруть участь міський голова Львова Андрій Садовий, віце-прем’єр-міністр, міністр з інфраструктури України Борис Колесников, президент федерації футболу України Григорій Суркіс, директор Турніру УЄФА Євро-2012 Маркіян Лубківський, операційний директор УЄФА Мартін Каллен та інші посадові особи.

Під час засідання президент УЄФА Мішель Платіні планує розглянути підготовку до футбольного турніру, зокрема, стан вирішення відкритих питань напередодні Чемпіонату. Нагадаємо, місто Лева – єдине українське місто-господар, яке відвідує президент УЄФА під час візиту в Україну. Мішель Платіні у рамках свого об’єднаного візиту до України і Польщі також відвідає Варшаву.

Нагадаємо, у Львові зараз відбуваються останні приготування до Євро. Зараз у місті працює 17 робочих груп, до яких входять представники міської ради, державних закладів, громадських організацій. Усі вони відповідають за певні ланки міської інфраструктури, сфери надання послуг – робоча група «Таксі», «Ресторани», «Вокзал», «Аеропорт», «Транспорт» тощо. 8 червня відбудеться перший матч та відкриття турніру. Крім того, у Львові відбудуться три матчі фінального турніру: 9 червня зіграють Німеччина та Португалія, 13 червня зустрінуться Данія та Португалія, і 17 червня – Данія та Німеччина.

Окрім «Арени-Львів», долучитися до футбольного свята можна буде і у фан-зоні, яка розміститься у серці міста – на пр. Свободи. Фан-зона працюватиме щоденно з 14:00 до 24:00 год. Її вмістимість – до 30 тис. осіб. Окрім трансляції футбольних матчів на двох великих екранах, тут відбуватиметься і концертна програма – практично щогодини проходитимуть виступи популярних колективів та музикантів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *