ОСТАННІ НОВИНИ

Влада Львівщини проаналізувала, як відбувається реконструкція Запитівської школи

|

10 квітня в управлінні капітального будівництва Львівської облдержадміністрації відбулася виробнича нарада щодо виконання будівельних робіт на об’єкті «Реконструкція Запитівської ЗОШ І-ІІІ ст. із добудовою 5-ти класних кімнат, актового залу та існуючої котельні», інформує прес-служба ЛОДА.

Добудова школи передбачає додаткові чотири класи, учительську, санвузли та медпункт на першому поверсі; а також добудову актового залу, бібліотеки, навчального класу, радіовузла, фойє, санвузлів та коридору, що з’єднує добудову з існуючим будинком, на другому поверсі. Паралельно проводиться реконструкція приміщень їдальні з виділенням санвузла з душовою для персоналу їдальні, облаштування приміщення гардеробу персоналу, влаштування комори овочів, мийної столового посуду, завантажувальної їдальні та комори.

На шкільному спортивному майданчику передбачається влаштування площадки для гри в баскетбол, площадки для гри в волейбол, бігових доріжок, площадки для стрибків у довжину, площадки для стрибків у висоту. Джерелом теплопостачання школи є власна окремо стояча котельня.

На нараді зазначалося, що загальна будівельна готовність об’єкта на сьогодні становить близько 60 %. Виконано такі роботи: добудова школи: фундамент, стіни, перекриття, дах, вікна, двері -100%; оздоблення внутрішнє -50 %; реконструкція окремо стоячої котельні -50 %; благоустрій та озеленення – 30%.

За підсумками наради дано доручення проектній організації провести коригування проектно-кошторисної документації в частині влаштування окремо стоячої котельні, застосувавши енергоефективні газові котли та проаналізувати спроможність забезпечення  котельні  газом від  існуючого ГРП.

Враховуючи, що реконструкція Запитівської ЗОШ І-ІІІ ст. із добудовою 5-ти класних кімнат, актового залу та існуючої котельні планується ввести в експлуатацію в поточному році, а обсяг робіт до виконання великий, прийнято рішення, незважаючи на відсутність фінансування з державного бюджету, генпідрядній організації ТзОВ «Компанія «ВЕЕМ – Будсервіс» продовжити виконання будівельно-монтажних робіт за власні обігові кошти.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *