ОСТАННІ НОВИНИ

В’язівський вимагає від прокуратури захистити Соснівку від провалу під землю

|

Народний депутат України Володимир В’язівський звернувся з депутатським зверненням до прокурора Львівської області Олега Василенка з вимогою провести перевірку законності видобутку вугілля з-під міста Соснівки. Про це інформує прес-служба ЛОО «Наша  Україна».

Сьогодні під час сесії Львівської обласної ради згадувалось питання екологічної безпеки у місті Соснівка. ДВАТ «Шахта «Надія» вже втретє планує отримати дозволи на видобуток вугілля фактично під містом Соснівка.

«До мене неодноразово звертались мешканці м. Соснівки з цього питання. До того ж, згідно з рішенням Соснівської міської ради від 23 березня 2012 року, сесія не погодила проекту «підробки» будинків, споруд та природних об’єктів м. Соснівки», – зазначив Володимир В’язівський.

Водночас нардеп наголошує, що деякі об`єкти можуть потрапити у зону підробки вдруге. А це надто небезпечно, адже у цих місцях вже виникли неабиякі проблеми.

«Зрозумiло, є бажання, щоб нашi шахти максимально працювали i люди отримували заробiтну плату. Однак, вже зараз у Соснiвцi бачимо тривожнi тенденцiї на тих дiлянках, де «підробили» мiсто. Так у районі лiкарнi та  по вул. Сокальськiй вiд просiдання грунту руйнуються комунікації», – наголосив народний обранець.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *