ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові покажуть роботи виставку "Основний інстинкт"

|

27 квітня о 17.00 в галереї ЮніКредіт Банку на пл. Міцкевича, 10 відбудеться відкриття фотовиставки «Основний інстинкт» епатажної фотохудожниці Юлії Скалозуб. Про це йдеться в повідомленні організаторів – фотогалереї Юрія Тітовця.

Як зазначено у повідомленні, виставка проходить в рамках щорічного Міжнародного салону-турне художньої фотографії «З любов’ю до Жінки».

Юлія Скалозуб – молода українська фото художниця, постійно проживає у Празі.

У Чехії Юлія вважається найвишуканішим фотографом в стилі ню.

Її роботи публікують в чеських журналах Instinkt, Reflex, FotoVideo і Status. З величезних успіхом пройшла в Празі її персональна виставка «Тендітна краса жінки». У 2010 і 2011 роках завоювала золоті медалі на міжнародному фотосалоні “With Love to Women”. Її роботи представлені у постійних експозиціях міжнародних фотовиставок в Макао (Китай) і Пірна (Словенія). У 2011 році фотографії Юлії Скалозуб друкують у відомих журналах Чехії, України та Росії.

«Для мене фотографія  – це спосіб життя, мистецтво бачити не тільки зовнішню красу в людях, а й зазирнути набагато глибше… В деяких роботах я намагаюся показати  зображення як воно є, в інших – так, як я відчуваю. Я майже щаслива, коли займаюся улюбленою справою» – каже Юлія Скалозуб.

Триватиме виставка «Основний інстинкт» місяць до 26 травня 2012 року.

Після цього її побачать в Одесі, Дніпропетровську.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *