ОСТАННІ НОВИНИ

Вищий господарський суд ухвалив рішення на користь Зинича

|

20 березня Вищий господарський суд України залишив у силірішення Господарського суду Львівської області від 27 жовтня 2011 року та Львівського апеляційного господарського суду від 15 грудня 2011 року про визнання недійсним рішення загальних зборів учасників ТОВ «Видавнича група “Супердрук”» від 14 квітня 2011 року про припинення товариства.

Таким чином суд залишив без задоволення касаційні скарги ТОВ «Видавнича група “Супердрук”» і ТОВ «Правобережна інформаційна компанія» на рішення судів, прийняті на користь позивача – Миколи Зинича. Про це «Телекритику» повідомили в юридичній фірмі «Аміда», що представляє інтереси пана Зинича в суді.

Микола Зинич, якого було позбавлено частки у видавничій групі «Супердрук», оскаржує в суді як виключення себе зі складу учасників товариства, так і подальші рішення учасників товариства, прийняті на зборах без його участі. За словами адвоката Миколи Зинича, Андрія Потинського, нині існує понад 10 судових процесів, і всі вони направлені на поновлення прав пана Зинича як міноритарного співвласника.

В одному із судових процесів третьою стороною є нинішній видавець газети «Експрес» – ТОВ «Експрес медіа груп». Рішення, прийняте судом на користь пана Зинича, спонукало редакцію газети «Експрес» заявити про тиск на видання шляхом скасування в суді одного із засновницьких документів компанії-видавця.

«Телекритиці» не вдалося зв`язатися з головним редактором газети «Експрес» Ігорем Починком для отримання коментаря. Раніше пан Починок не коментував справу довкола ТОВ «Видавнича група “Супердрук”» і Миколи Зинича, оскільки, за його словами, не має до неї стосунку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *