ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Збиранки знову перекривали дорогу сміттєвозам

|

Сьогодні впродовж дня мешканці села Збиранка перекривали шлях сміттєвозам зі Львова на Грибовицьке сміттєзвалище. Таким чином селяни висловлювали протест, оскільки не вбачають іншої можливості вирішити питання з транспортом. Про це повідомили у прес-службі ЛОО ПП «Удар».

Як підкреслив голова фракції «Удару» в обласній раді Іван Горон, мерія Львова не тільки не виконує обіцянок щодо ліквідації Грибовицького сміттєзвалища, яке приймає всі побутові відходи Львова, а, навіть, не думає, як допомогти мешканцям Збиранки, чисельним відвідувачам Голосківського цвинтаря та «дачникам» вирішити їхні нагальні проблеми із транспортним сполученням до Львова. «Єдиний маршрут №1003, який сполучає обласний центр з селом, ходить за незрозумілим графіком, а іноді взагалі днями не з’являється у селі. Мерія гарантувала мешканцям, що маршрутка буде курсувати, що півгодини, проте віз й надалі там, тому люди і вийшли на акцію протесту», – зазначив депутат.

Протестна акція привернула таки увагу можновладців – до Збиранки приїхали «транспортні» високопосадовці з міської ради та ОДА, які пообіцяли, що маршрутка «Збиранка-Львів» буде курсувати згідно графіку, а дорогу до села нарешті відремонтують.

Станом на 17.00 год. селом курсувало уже дві маршрутки, на дорогу були виведені грейдери.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *