ОСТАННІ НОВИНИ

На міську толоку виведуть чиновників та комунальників

|

31 березня у Львові під час загальноміської толоки, до прибирання Франківського району буде залучено 152 робітники ЛКП та 140 осіб адміністративно-управлінського персоналу комунальних підприємств та районної адміністрації. Також усіх львів’ян запрошують долучитися до впорядкування територій навколо своїх будинків. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У кожному районі міста ведуться відповідні роботи з прибирання. Зокрема, у Франківському районі окрім прибирання вулиць, заплановано привести цоколі будинків до хорошого стану та замінити водостічні труби, впорядкувати газони та міжбудинкові території.

«У Франківському районі толоку буде розпочато о 8.00 год і закінчено о 15.00 год. Передбачено виконання робіт з прибирання безгосподарних територій – прилеглих до парків, пагорбів вздовж залізничної колії, пустирів на вул. Трускавецькій та інших. Буде залучено 9 ЛКП, у яких працює 465 двірників. Також буде залучено 152 робітники ЛКП та 140 осіб адміністративно-управлінського персоналу комунальних підприємств та районної адміністрації. Долучаються також 140 курсантів Академії сухопутних військ, понад 300 солдатів строкової служби військової частини «А 0284», що знаходиться на вул. Стрийській та вул. Кн. Ольги.

Проведена уже попередня розмова і розроблені плани робіт щодо прибирання підприємствами, навчальними закладами, медичними установами району приведення своєї території до належного стану.

Звертаємо увагу власників приватних територій та будинків, що не треба дивитися на іншого. Треба показати, яким місто має бути на прикладі власного подвір’я», – розповів голова Франківської РА Руслан Кандибор.

Нагадаємо, за інформацією управління екології та благоустрою ЛМР, цьогоріч у толоці візьмуть участь близько 3 тис. курсантів Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного та представників особового складу військової частини «А 0284».

Довідка

На виконання Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Указу Президента України від 6 серпня 1998 року № 885/98 «Про День довкілля», з метою забезпечення збереження та збільшення зелених насаджень м. Львова, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій до Великодніх Свят, міським головою видано розпорядження від 19.03.2012 № 80 «Про підготовку міста до Великодніх Свят та проведення загальноміської толоки на території м. Львова у 2012 році».

Львівська міська рада звертається до мешканців, керівників підприємств та організацій долучитись до прибирання та подбати про стан прибудинкових територій, щоб наше місто були чистішим і комфортнішим для життя.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *