ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» знайшла квартиру Зуба

|

Депутати Львівської міськради від ВО «Свобода» після дипломного скандалу із «свободівцем» – секретарем міської ради Василем Павлюком взялись і собі шукати скелет в шафі міського голови Андрія Садового. На-гора витягли історію з отриманням житла начальником управління охорони здоров’я ЛМР Володимиром Зубом.

Як повідомили у прес-службі ВО «Свободи», В. Зуб, який приїхав працювати до Львова 2007 року, відразу, поза чергою отримав квартиру у новобудові.

«Начальник управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики ЛМР Володимир Зуб з 2007 року як черговик був  у контрольному списку за місцем праці під високим номером 83. Рішенням виконкому від 17 серпня цього ж року йому надано трикімнатну квартиру загальною площею 120,5 кв. метрів у новобудові на вулиці Зубрівській. Слід наголосити, що пан Зуб призначений на посаду  начальника управління  22 червня 2006 р., і вже через рік роботи у Львові отримує квартиру», – повідомив секретар постійної депутатської комісії медицини, освіти і соціального захисту «свободівець» Андрій Рікота.

Як повідомив депутат, у міськраді створили тимчасову контрольну комісію, яка вивчає стан охорони здоров’я у Львові. Вже під час першого засідання депутати отримали інформацію, що начальнику управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимиру Зубу міськрада фактично позачергово надала житло.

«У той час, коли тисячі львівських медиків десятиліттями працюють у своєму рідному місті та залишаються без можливості отримати пільгове житло, приїжджа людина, пропрацювавши трохи більше року, отримує нову квартиру. Виникає закономірне питання: за які особливі досягнення перед містом цей чиновник отримує житло у Львові? Чи не чесніше перед львів’янами було б надати Зубу службове помешкання на час його роботи у нашому місті? Риторичним виглядає й питання, хто є власником цієї квартири зараз, і хто буде ним після того, коли пан Зуб не буде працівником Львівської міської ради», – додав Андрій Рікота.

Нагадаємо, нещодавно під час перевірки достовірності дипломів про вищу освіту працівників Львівської міської ради, виявили фальшиві документи про освіту в рядах львівських чиновників. Зокрема серед них не підтвердили фактів одержання дипломів про вищу освіту у екс-начальника управління освіти Володимира Огури, екс-заступника начальника управління земельних ресурсів ЛМР Ігора Гуменчука та нинішнього секретаря Львівської міськради від ВО «Свобода» Василя Павлюка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *