ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться Міжнародний семінар з Айкідо Йосінкан

|

У Львові з 24 до 26 березня відбудеться великий Міжнародний семінар з Айкідо Йосінкан під керівництвом відомого канадського майстра – Кевіна Блока. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Майстер-класи з Айкідо Йосінкан під керівництвом канадського майстра надзвичайно цікаві, оригінальні. Цікаво, що крім Айкідо, Кевін Блок сенсей дуже полюбляє українську кухню, майстер любить підкреслювати, що має великі українські коріння. Його родина походить з Тернопільщини, звідки його прадід емігрував до Канади на початку 20-го сторіччя», – розповідає головний інструктор Львівської обласної федерації Айкідо Йосінкан сенсей Олександр Козловський.

25-тий Міжнародний семінар з Айкідо Йосінкан відбудеться у Львові за адресою: вул. Стуса, 4, спорткомплекс «Динамо». Очікується, що в майстер-класах Блока сенсея візьмуть участь понад 200 учасників від 6-ти до 60-ти років зі Львова та різних областей нашої країни. Головні організатори семінару – Академії традиційних самурайських бойових мистецтв Айкібудзюцу та Львівська федерація Айкідо Йосінкан.

У Львові Блок сенсей проводив семінар у червні 2007 року на особисте запрошення президента львівської Академії Айкібудзюцу Олександра Козловського сенсея. Довгі роки сенсей Блок тренувався в Японії у засновника Йосінкан Айкідо – Годзо Сіода Канчо і був його особистим асистентом. Після повернення до Канади він відкрив свою школу, яка є найчисельнішою школою Айкідо на сьогодні. Зараз Кевін Блок сенсей працює у канадській школі поліції в Оттаві на посаді консультанта-інструктора, він – офіцер безпеки. Майстер Блок – один з небагатьох сертифікованих спеціалістів National Law Enforcement Training Center (світових тренувальних охоронних та антитерористичних центрів) в якості міжнародного тренера по програмі: оборонна тактика, контроль та озброєння, ACES (армійської системи контролю та безпеки). Він також майстер-інструктор ненасильницьких дій поліції та спецпідрозділів в кризових ситуаціях. Блок сенсей – автор 4 книг і більше 20 відеофільмів з Айкідо і роботи поліції (контроль та безпека, оборонна тактика).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *