ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція заперечує факт зґвалтування дівчини в cтудмістечку Політехніки

|

Дівчину, яку виявили у львівському студмістечку, не зґвалтували, як проце повідомляли деякі ЗМІ. Такі дані отримали працівники міліції в результаті проведеної перевірки, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що 18 березня близько 15.30 години до лікарів швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що у Львові на вулиці Лукаша, 3 (територія студентського містечка НУ «Львівська політехніка») перебуває дівчина віком приблизно 15-ти років, яка потребує медичної допомоги. На місце події виїхала бригада швидкої допомоги. Там медики побачили двох молодих хлопців, які, сидячи на лавці, тримали попід руки дівчину, якій було зле.
Хлопці повідомили, що з дівчиною вони не знайомі, а виявили її вже у такому стані, сидячою на лавці у студмістечку. У кареті швидкої медичної допомоги дівчина вказала свої ініціали і розповіла лікарям,що вживала алкогольні напої зі знайомими і додала, що вживала алкоголь не вперше.
Провівши огляд дівчини, лікарі швидкої констатували, що одяг на ній був цілий, а на тілі тілесних ушкоджень не було. Повторно оглянули дівчину лікарі Львівської обласної клінічної спеціалізованої дитячої лікарні, що на вулиці Дністровській. Вони також тілесних ушкоджень на тілі неповнолітньої, у тому числі слідів зґвалтування, – не виявили. Натомість дівчині діагностували «алкогольне отруєння». Відтак, після промивання шлунку та стабілізації стану, дівчину відпустили.
Окрім того було з`ясовано, що вік дівчини  16 років. Вона є вихованкою однієї зі шкіл-інтернатів міста Львова. У неї – затримка психічного розвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *