ОСТАННІ НОВИНИ

Іпотечні кредити під низькі відсотки допоможуть молодим сім’ям покращити житлові умови, - Олег Баляш.

|

Банкір та депутат Львівської обласної ради від фракції Партії регіонів, Олег Баляш переконаний, соціальні житлові ініціативи Президента України Віктора Януковича щодо зниження відсоткової ставки іпотечного кредитування для молодих сімей суттєво полегшать умови придбання житла за доступними цінами.  Про це повідомляє прес-служба фракції Партії регіонів у Львівській облраді.

«Як людина, котра працює у банківській сфері, із впевненістю можу сказати, що нині молодим людям придбати власне помешкання вкрай важко. Саме тому, важливо, що влада це розуміє, і робить усе для того, аби змінити цю ситуацію. Я особисто дізнавався, що на Львівщині поліпшення житлових умов потребують понад 75 тисяч сімей, понад 850 молодих родин перебувають у черзі для отримання пільгового кредиту на придбання нерухомості у Львівському регіональному управлінні Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву», – додав Олег Баляш.

За словами депутата, якщо держава візьме на себе гарантії щодо відшкодування відсоткової ставки банкам, то фінансові установи теж погодяться працювати за таких умов. Адже не секрет, що останнім часом видача іпотечних кредитів в Україні знизилася.

Нагадаємо, Президент України 7 березня на розширеному засідання уряду заявив, що в Україні найближчим часом має запрацювати держпрограмою, згідно з якою громадяни України отримають можливість брати кредити на купівлю житла під 2-3% річних у гривні терміном на 10-15 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *