ОСТАННІ НОВИНИ

У парку «Знесіння» невідомі особи демонтували щойно встановлений шлагбаум

|

На вул. Чернеча гора невідомими особами було демонтовано шлагбаум, що був тут встановлений 16 березня на численні прохання відвідувачів. Про це повідомили в адміністрації парку «Знесіння», – передає прес-служба Львівської міської ради.

«17 березня, буквально на другий день після встановлення шлагбауму, під час обходу території парку «Знесіння» було виявлено, що невідомими особами шлагбаум був демонтований. Зараз ведеться розслідування цього інциденту, до якого зараз активно підключились громадські організації, відвідувачі парку. Прикро те, що свідомість деяких громадян є на рівні первіснообщинного ладу, в якому немає ні законів, ні поваги до інших членів суспільства», – розповідає інспектор з охорони навколишнього середовища регіонального ландшафтного парку «Знесіння» Тарас Галич.

На вул. Чернеча гора у парку «Знесіння», на чисельні прохання відвідувачів парку, спільно з ФСК «Динамо» був встановлений шлагбаум для локалізації заїздів автотранспорту, адже парк є об’єктом природно-заповідного фонду.

«Дискусії щодо встановлення шлагбауму були досить тривалими. Проходили відповідні зустрічі між відвідувачами парку, ФСК «Динамо», депутатами ЛМР та дирекцією парку «Знесіння». До вирішення цього питання також долучились і ряд громадських організацій міста Львова. Завдяки спільним зусиллям шлагбаум було встановлено», – додає Тарас Галич.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *