ОСТАННІ НОВИНИ

Тігіпко розпустив "Сильну Україну" і пішов в заступники до Азарова.

|

Як повідомляє в суботу прес-служба “Сильної України”, цього дня в Києві відбулося друге засідання ІІ Національного з`їзду партії, в якому взяли участь 332 делегати.

Делегати з`їзду підтримали пропозиції лідера партії Сергія Тігіпка об`єднати реформаторські зусилля з Партією регіонів.

“З метою об`єднання політичної партії “Сильна Україна” з Партією регіонів заради активізації реформ і модернізації країни, схвалюючи політичну угоду партій та керуючись Законом України “Про політичні партії” та статутом політичної партії “Сильна Україна”, ІІ національний з`їзд політичної партії “Сильна Україна” вирішив припинити діяльність політичної партії “Сильна Україна” шляхом її ліквідації (саморозпуску)”, – сказано в рішенні з`їзду.

Із моменту оголошення рішення з’їзду припиняється членство в партії всіх її членів, діяльність керівних органів, партійних організацій та інших структурних утворень, передбачених статутом партії.

Також було прийнято рішення рекомендувати членам партії “Сильна Україна” вступати до Партії регіонів, а депутатам місцевих рад – узгодити порядок об`єднання з депутатськими групами і фракціями Партії регіонів.

Лідер партії Сергій Тігіпко сьогодні ж вступив до Партії регіонів і був обраний заступником голови партії та членом політради партії.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *