ОСТАННІ НОВИНИ

На нічну екскурсію-виставу хочуть 60 людей

|

На нічну екскурсію в палаці Бандінеллі, де покажуть уривки вистави «Оскар та рожева пані», зареєструвалось 60 охочих. Про це розповіла заступник керівника відділу промоції Львівської міської ради Марта Іванишин, інформує прес-служба Львівської міськради.
«Реєстрація на участь в екскурсії тривала близько трьох тижнів, за цей час зареєструвалось 60 осіб і ми закрили реєстрацію. Перед організацією вистави в палаці, ми обговорили з керівництвом музею, яку кількість відвідувачів вони можуть прийняти. Коли, наприклад, ми організовували нічну екскурсію в музеї «Арсенал», тоді змогли прийняти 300 охочих», – сказала Марта Іванишин.
За словами Марти Іванишин, окрім уривків з п’єси сучасного французького драматурга Еріка-Емманюеля Шмітта «Оскар і рожева пані», які адаптують та читатимуть актори театру ім.. Л. Курбаса, відвідувачі почують філософські пісні у виконанні акторів.
Вистава відбудеться у дворику палацу Бандінеллі 16 березня, початок о 20.00 год.
 Проект «Нічний Львів» проходить у місті двічі на рік у липні та листопаді. Близько 30-ти безкоштовних нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких перформансів, в музеях, театрах, галереях відбуваються для гостей та мешканців міста.
Нагадаємо проект стартував минулого року в грудні. В ньому взяли участь близько 3 тис. відвідувачів, відбувалось 30 безкоштовних нічних екскурсій та театралізованих дійств в музеях, театрах, галереях міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *