ОСТАННІ НОВИНИ

«Вітіну тисячу» на руки отримають не більше 30% вкладників

|

Компенсації за знеціненими вкладами в Ощадбанку колишнього СРСР будуть розміщені на депозитах близько 70% вкладників. Таку думку у вівторок, 13 березня, висловив Президент Віктор Янукович в ході зустрічі з керівництвом Верховної Ради та головами парламентських фракцій, передають «Українські новини».

«Соціологія показує, що приблизно 30% людей будуть знімати ці кошти. Це означає, що на 2/3 ми знімемо це завантаження», – пояснив Янукович.

Разом з тим Президент України підкреслив: хоча компенсація зазначених вкладів вимагає значних фінансових коштів, проте за належного стимулювання збереження цих коштів на депозитах вони будуть направлені на розвиток різних секторів економіки.

Як повідомляли «Коментарі», 7 березня в ході розширеного засідання Кабміну Президент заявив, що з 1 червня і до кінця 2012 року буде проведена компенсація за втраченими вкладами Ощадбанку СРСР. За прогнозом Януковича, по 1 тис. гривень отримають понад 6 млн. громадян.

У свою чергу перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова заявила, що дану компенсацію мають отримати 5,4 млн. людей.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *