ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк відсторонить облраду від ухвалення програм розвитку?

|

Губернатор Львівської області Михайло Костюк має намір звернутись до Уряду щодо реалізації програм розвитку, якщо Львівська обласна рада блокуватиме їх ухвалення. Про це очільник області заявив сьогодні під час прес-конференції за підсумками голосування Львівської облради щодо висловлення йому недовіри.

 За його словами, сьогоднішнє голосування – це політичний популізм і якщо у залі Львівської облради і надалі пануватиме такий настрій, то область звертатиметься до центральних органів влади та реалізовуватиме ці програми через інші механізми.

«Можу також сказати, що якщо цей популізм у сесійному залі не припиниться, то перспективи розвитку регіону на 2012 рік я бачу надзвичайно слабко. Висновок один: треба затягнути рукава і максимально працювати на розвиток області», – додав Михайло Костюк.

Він наголосив, що тепер сам апелюватиме до свободи слова у області, адже учора під час засідання погоджувальної ради було домовлено про інший механізм роботи під час сесії: заслухати начальників профільних управлінь адміністрації, адже голові Львівської ОДА некоректно звітувати за весь 2011 рік та за якість затверджених тоді обласних програм.

«Проте сьогодні депутатська більшість так званих опозиційних партій вирішила змінити правила гри, оскільки їм не хотілось вести конструктивну розмову. Мені особисто не коректно оцінювати програми минулого року, а сьогодні технологія, вироблена учора під час погоджувальної ради, була порушена, адже більшості не хотілось вести конструктивну розмову про розвиток Львівщини», – сказав Михайло Костюк. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *