ОСТАННІ НОВИНИ

Перші два «Хюндаї» вже в Україні

|

Перші два міжрегіональних електропоїзди виробництва «Hyundai Rotem» напередодні прибули до Одеського морського торговельного порту. Про це повідомив заступник генерального директора «Укрзалізниці» Леонід Лобойко, інформують в прес-службі Міністерства інфраструктури України.

Він розповів, що наразі здійснюються митні процедури, після чого розпочнеться вивантаження техніки, яке триватиме протягом двох-трьох днів. Після цього електропоїзди будуть доставлені у моторно-вагонне депо Одеса-Застава-1, де здійснюватиметься їх підготовка до транспортування на Південну залізницю до станції Харків.

Для прийому електропоїздів виробництва «Hyundai Rotem» у депо Одеса-Застава-1 працівники Одеської залізниці здійснили поточний ремонт цехів та тракційних колій, які знаходяться безпосередньо у депо, а для формування і відстоювання електропоїздів укладено додаткову колію. Також готові до прийому іноземних колег-залізничників робочі місця та кімнати для відпочинку.
Нагадаємо, що відповідно до укладеного контракту з корейською компанією «Hyundai Rotem» на закупівлю 10 міжрегіональних двосистемних поїздів до Євро-2012 Україна отримає 6 таких потягів.

Інформаційний центр «Україна-2012»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *