ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко та Яценюк майже створили єдиний список на вибори

|

Переговори про створення єдиного партійного списку політсили  Юлії Тимошенко та “Фронту змін” Арсенія Яценюка для спільної участі у парламентських виборах вийшли на фінальну пряму. Там також з нетерпінням чекають на приєднання партії “Удар” Віталія Кличка. Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від фракції “БЮТ-Батьківщина” Сергій Пашинський.

“Ідея Юри Луценка об`єднання “Фронту змін”, “Батьківщини” та “УДАРу” на партійній основі для створення єдиного списку абсолютно правильна, тому що це об`єднання дає більше голосів. У “Батьківщини” та “Фронту змін” ці переговори вийшли на фінальну стадію”, – відзначив бютівець.

Також він сказав, що партія “Удар” ще не визначилась із своєю позицією.

“Ми запрошуємо “УДАР” до нас. Ми готові з ними співпрацювати і перемагати разом”, – запевнив Пашинський.

Він нагадав, що чотири опозиційні сили домовились про те, що висувають в усіх мажоритарних округах єдиного кандидата.

“У тому числі й “Свобода”. Це аксіома, яка зараз відпрацьовується на технічному рівні – пропорції, кандидати, місцевість і т.д.”, – уточнив нардеп.

Політик підкреслив, що 50% виборів робляться на мажоритарних округах, а 50% – за партійними списками.

“Якщо ми відповідальні політики, ми повинні думати за суму в цілому. Дві третини виборців за партійними списками будуть голосувати за опозиційні сили. Чи вистачає нам цього, щоб виграти парламентські вибори? Ні, не вистачає. Ми чітко розуміємо, що якщо не виграємо ще й на мажоритарних округах, то програємо в цілому”, – резюмував Пашинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *