ОСТАННІ НОВИНИ

Злодії представлялися працівниками Пенсійного фонду

|

У Дрогобичі затримали злочинну пару, яка займалася крадіжками та розбоями, представляючись працівниками Пенсійного фонду, інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

За даними відділу, в грудні 2011 року та лютому 2012 року до Дрогобицького міського відділу міліції надійшло кілька заяв від людей похилого віку, які скаржилися на злодіїв з Пенсійного фонду.

Усі троє пенсіонерів розказували одну і ту ж історію. Пані Богдана розповіла, що близько 11.00 год. ранку до її помешкання прийшли жінка та молодий юнак, представились працівниками пенсійного фонду. Поки жінка розповідала пенсіонерці про збільшення пенсії, син «працівниці пенсійного фонду» виніс із квартири 14 тисяч гривень та ювелірні вироби. Загальна сума збитків становить понад 47 тисяч гривень. 
Наступна заява до райвідділу надійшла у кінці лютого. Пані Ганна повідомила, що до неї завітали працівники служби соціального захисту, а після їхнього візиту зникло 2 100 гривень. У третьої заявниці зникло – 1650 гривень. 
«Загалом до нас надійшло п’ять таких заяв. Окрім цього, що зловмисники скоювали крадіжки, вони ще й вчинили розбій. Син затриманої силою вирвав гаманець у пенсіонерки», – розповідає Андрій Білас – начальник Дрогобицького міськвідділу міліції.  
За цими фактами порушено кримінальну справу, за ознаками злочину передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка поєднана з проникненням у житло), а також за ст.187 КК України (Розбій).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *