ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю центром Львова пройде Хресна дорога

|

18 березня 2012 року, у Хрестопоклонну неділю, вулицями Львова пройде молитовна Хресна дорога, яку традиційно організовує Львівська архієпархія УГКЦ. Про це повідомляє прес-служба архієпархії.

Хресна хода розпочнеться о 15:00 біля храму Cвятого архістратига Михаїла, а завершиться на площі перед собором Святого Юра. Очолить хресну ходу високопреосвященний владика Ігор (Возьняк), архієпископ і митрополит Львівський УГКЦ.

У спільній молитві участь візьмуть духовенство та монашество Львівської архиєпархії, студенти Львівської духовної семінарії Святого Духа, представники влади міста і області, ректори та студенти львівських вищих навчальних закладів.

Цього року молитовні роздуми “Дорога відкуплення” провадитимуть отці Львівської провінції Чину Найсвятішого Ізбавителя. Наступний 2013 рік для отців редемптористів в Україні є ювілейним, адже виповнюється 100 років від часу підписання угоди між Митрополитом Андреєм (Шептицьким) та генеральним урядом редемптористів про заснування редемптористського монастиря в Галичині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *