ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція знайшла зловмисника, який порізав касирку

|

Минулого тижня до Галицького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік зайшов до приміщення ТЗОВ і поранив ножем 25-річну жінку-касира. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Зловмисник вчинив розбійний напад та заволодів грошима підприємства в сумі 122 гривні. А також сімдесятьма гривнями касира. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Міліціонери склали фоторобот розбійника. «

Жінку із ножовим поранення грудної клітки забрали до лікарні. Зараз її стан стабільний. Загрози життю не має», – розповідає Іван Іваночко, начальник Галицького райвідділу міліції.

Цими вихідними зловмисника затримали правоохоронці аж у місті Хмельницькому. Як з’ясувалося, 30-річний чоловік полюбляв ставити ставки у букмекерських конторах. Постійного місця проживання не мав, тому часто ночував на вокзалах. Неодноразово чоловік робив вдалі прогнози і отримував чималі виграші. Та цього разу в нього грошей не було, тому він і спокусився на злочин. Затриманий у всьому зізнався. Зараз проводиться перевірка на причетність його до інших злочинів. Проти нього порушили кримінальну справу за ознаками ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). За цей злочин чоловіка можуть засудити на п`ятнадцять років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *