ОСТАННІ НОВИНИ

Міліціонер підробляв наркоторлівлею

|

Працівники сектору карного розшуку та групи БНОН спільно з працівниками управління внутрішньої безпеки затримали помічника дільничного інспектора Золочівського райвідділу міліції. Про це інформує СЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

 Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали двох чоловіків, які збували наркотичні засоби. Вони повідомили, що 10 стаканів макової соломки їм продав помічник дільничного інспектора міліції за 700 гривень. На цій посаді чоловік пропрацював лише два місяці.

Міліціонера звільнено з органів внутрішніх справ. Він в усьому зізнався і розповів, що сировину для макової соломки взяв у своєї бабусі. Проти нього вже порушили кримінальну справу за ознаками статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ст.364 ККУ (Зловживання владою або службовим становищем). За цей злочин чоловік може сісти до в’язниці на 10 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *