ОСТАННІ НОВИНИ

Шаран розпочинає з нищівної поразки у Луганську - 1:5

|

Перший матч весняної частини чемпіонату України з футболу львівські «Карпати» ганебно програли луганській «Зорі» з рахунком 1:5. Особливо прикрою ця поразка стала для тренера львів`ян Володимира Шарана, для якого цей матч був тренерським дебютом у «Карпатах».

У першому таймі ніщо не віщувало такого результату. І хоча львівські футболісти пішли на перерву, програючи 0:1 – це Каменюка на 25-й хвилині скористався помилкою захисту «Карпат» після скидки головою Ідахора і з лівої розстріляв ворота Богатінова, – гра йшла на рівних.

Проте другий тайм для «Карпат» став справжнім кошмаром. «Зоря» забивали голди на будь який смак: Каменюка (54 хв.), Родіч (61 хв.), знову Каменюка (65 хв.) та Голоза (80 хв.).

Лише за дві хвилини до кінця львів’янам вдалося трохи підсолодити пілюлю – це Гладкий  скористався точним пасом Лукаса зі штрафного.

Програвши одному з конкурентів у боротьбі за виживання, «Карпати» продовжкють перебувати на межі зони вильоту, випереджаючи та ж «Зорю» лише на одно очко. Нижче тільки «Олександрія» та «Оболонь». Якщо зважити на загрозу зняття з команди очок за рішенням арбітражного суду в Лозанні, перспективи вильоту «Карпат» до першої ліги стають все виразнішими.

Фото з офіційного сайту ФК “Карпати” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *