ОСТАННІ НОВИНИ

Завершився Меморіал Юрія Кутенка з легкоатлетичних двоборств

|

У Львові завершився відкритий чемпіонат Львівської області з легкоатлетичних двоборств серед юнаків та дівчат 1997-98р.н. «Меморіал Юрія Кутенка». Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Участь у змаганнях взяли команди зі Львівської, Волинської та Рівненської областей, а також  команда з міста Перемишля (Республіка Польща) – загалом понад 100 спортсменів.

Серед кращих на цих змаганнях виявилися вихованці КДЮСШ ім.Юрія Кутенка (Львів), юні спортсмени з Червонограду, Бродів, Стрия, Яворова та сусіди з Польщі.

Змагання відбувались на легкоатлетичному манежі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, федерації легкої атлетики Львівської області, комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені Ю. Кутенка. 

Довідка:

Юрій Кутенко (1932-2003) – видатний львівський десятиборець, учасник Ігор двох Олімпіад (1956, 1960), рекордсмен Європи (1961), неодноразовий чемпіон України та СРСР. Був рекордсменом України упродовж 17 (!) років. Працював начальником спортивного клубу Прикарпатського військового округу, доклав чимало зусиль при спорудженні унікального спортивного комплексу у Львові – навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України. В останні роки життя працював директором ДЮСШ СКА, яка сьогодні названа його ім’ям.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *