ОСТАННІ НОВИНИ

В області провели командно-штабне тренування на випадок весняних паводків

|

У Львівській області вчора провели командно-штабне тренування обласних, районних і міських (у містах обласного значення) органів управління та сил цивільного захисту Львівської територіальної підсистеми Єдиної державної системи запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

В ході тренування було визначено стан готовності органів управління та формувань місцевих ланок Львівської територіальної підсистеми до ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій під час весняного льодоходу та повені. Надано практичну допомогу керівництву органів управління та формувань. Перевірено повноту розроблення планів дій органів управління та формувань щодо запобігання виникненню та реагування на можливі надзвичайні ситуації під час весняного льодоходу та повені, уточнено порядок дій при ліквідації наслідків можливих аварій на об’єктах життєзабезпечення населення.

За результатами тренування визначено, що органи управління та формування місцевих ланок Львівської територіальної підсистеми готові до пропуску весняного льодоходу, повені та паводків у поточному році.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *