ОСТАННІ НОВИНИ

Екологічною ситуацією у селі Любинці на Львівщині займуться держекоінспекція та прокуратура

|

24 лютого на засіданні постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради розглянули звернення депутата Стрийської районної ради Ярослава Радевича щодо екологічної ситуації, яка склалася в селі Любинці Стрийського району. Про це повідомили у прес-службі Львівської облради.

У зверненні йдеться про порушення правил зберігання токсичних відходів виробництва Нафтогазорозвідувальною експедицією. Також депутат повідомляє, що неодноразово був свідком утилізації цих відходів шляхом відкритого спалювання та виливання в ґрунти. Такі дії завдають значної шкоди навколишньому середовищу та шкодять здоров`ю місцевих мешканців. Звернення в районні органи прокуратури та екології не дали жодних результатів, – зазначає депутат Стрийської районної ради.

Розглянувши це питання, комісія вирішила скерувати матеріали в Державну екологічну інспекцію у Львівській області та в Прокуратуру Львівської області для розгляду по суті та вжиття заходів реагування для припинення протиправних дій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *