ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк готовий допомогти Львову покрити борги із зарплат

|

Львівська обласна державна адміністрація готова надати допомогу Львівській міській раді із погашення боргів із виплати заробітної плати у місті Львові. На сьогодні Львів є лідером в області по рівню заборгованості з зарплат. Про це під час засідання колегії Львівської облдержадміністрації наголосив голова Львівської ОДА Михайло Костюк.

Михайло Костюк звернувся до заступника міського голови Львова Володимира Шевчука із запитаннями, чому у місті не приймаються належні заходи для того, щоб рівень боргів із виплати заробітної плати був знижений.

«Місто повинно скласти графік погашення боргів із виплати зарплат, визначити перелік підприємств, які боргують людям, а також встановити причину – чому кошти не виплачуються. Тенденція повинна бути зламана», – сказав Михайло Костюк.

Голова Львівської ОДА наголосив, що «ми готові вам допомогти у вирішенні цього питання», але міська влада повинна вказати на те, яка саме допомога їй необхідна.

Окремо голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк наголосив, що у Львові зберігається тенденція до росту кількості безробітних.

«Показник росту 3% тривожить», – сказав Михайло Костюк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *