ОСТАННІ НОВИНИ

Справу В´ячеслава Чорновола не закрили

|

Суд відхилив клопотання про закриття справи про загибель В´ячеслава Чорновола за строком давності. Про це повідомив в четвер син політика Тарас Чорновіл.

Він нагадав, що відповідне клопотання було заявлено адвокатами водія КАМАЗу, який є обвинувачуваним у справі.

«Сьогодні о 8 ранку відбулося засідання, на якому суддя оголосив, що це клопотання відхилено», – розповів народний депутат.

За словами Чорновола, тепер справа буде розглядатися по суті, що дозволить провести ряд необхідних допитів та судові дебати.

«Поки мова йде тільки про аварію, але у зв´язку з тим, що відкрито повний судовий розгляд, суддя має право на будь-якій стадії судового слідства перекваліфікувати справу, відкрити по іншій статті або по іншим особам», – зазначив він.

«Ми зможемо в процесі витребувати і додаткові матеріали, і головне, що ми зможемо допитати тих людей, які свого часу відмовилися давати свідчення, або дали навмисне неправдиві свідчення, які між собою не збігалися», – підсумував депутат.

Наступне засідання у справі призначено на 14 березня.

Нагадаємо, народний депутат України Тарас Чорновіл вважає, що Бориспільський суд закриє справу про загибель його батька, лідера Народного Руху України В´ячеслава Чорновола.

«Українська правда»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *