ОСТАННІ НОВИНИ

Отець Ансельм Грюн відслужить у Львові Божественну Літургію

|

 Сьогодні до Львова прибув Ансельм Грюн – монах-бенедиктинець, психоаналітик, християнський письменник, духовний провідник, реколектант. У неділю, 19 лютого, о 9.00 год отець Грюн візьме участь в Урочистій Святій Літургії, яку відслужить Митрополит і Архиєпископ Львівський Високопреосвященний Ігор Возьняк у храмі св.свмщ.Йосафата (вул. Замарстинівська, 134). Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Ансельм Грюн є автором 386 опублікованих книг, які були перекладені 32-ма мовами (тираж – понад 16 млн. екземплярів). Свої книги присвячує психологічно-духовній проблематиці, зокрема порушує гендерне питання, відомі праці на тематику менеджменту. Організовує щорічно понад 200 лекцій та семінарів, на участь у яких проводиться попередній запис за 2 роки заздалегідь.

Нагадаємо, в рамках візиту сьогодні отець Грюн матиме зустріч з громадою міста на тему «Сенс життя, як віднайти шлях до власної сутності?». Тривалість заходу – дві години: з 19.00 до 21.00 год. Зустріч відбудеться у храмі Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор).

А в суботу, 18 лютого, отець візьме участь у Конференції для богопосвячених осіб на тему: «Традиційні духовні цінності і сучасність». Високий гість матиме доповідь на тему: «Як ми бачимо ідентичність богопосвяченої особи у сучасних реаліях? У чому полягає виклик і підтримка для автентичного життя обітами у сучасному світі?». Конференція відбуватиметься у конференц-залі Львівської Духовної Семінарії Святого Духа, що на  вул. Хуторівка, 35.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *