ОСТАННІ НОВИНИ

Шахрай видурив у жителів Дрогобича на 140 тисяч

|

На Львівщині шахрай “позичив” у кількох осіб понад 140 тисяч гривень, повідомляє  СЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Після звернення потерпілого міліція встановила, що чоловік, який представився «генеральним директором» пообіцяв узяти потерпілого на роботу менеджера до себе на фірму. Однак, пояснив, що наразі у нього немає грошей, щоби платити зарплату. Також попросив позичити кошти на розвиток підприємства.

Потерпілий передав спочатку 22 тисячі 500 гривень, а пізніше ще майже 29 тисяч. «Підприємець» написав розписку про отримання грошей та зобов’язався у вказаний термін повернути їх. Та, згодом, повідомив, що не зможе, оскільки грошей у нього немає.

Пізніше спритник всіляко уникав зустрічі, не відповідав на телефонні дзвінки. Тож постраждалий зрозумів, що його просто надурили.

Як з’ясували працівники міліції, чоловік став не єдиною жертвою шахрая. Коли у горе-підприємця виникли фінансові труднощі, він вирішив назичити грошей у своїх знайомих, родичів та працівників.

Один із місцевих приватних підприємців погодився позичити 70 000 гривень. «Генеральний директор», як і попереднього разу, написав розписку, що у визначений термін поверне гроші. Але і про ці свої обіцянки дуже швидко «забув».

До райвідділу надійшла ще одна заява від чоловіка у якого «підприємець» позичив 2 000 доларів США. Правоохоронці з’ясували, що цього разу історія була іншою. «Генеральний директор» розповідав, що проводить будівельні роботи. Гроші він узяв для придбання будівельних матеріалів.

Зараз правоохоронці шукають усіх потерпілих. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *