ОСТАННІ НОВИНИ

Виконавчий комітет прийняв зміни до міського бюджету на 2012 рік

|

Виконавчий комітет міської ради прийняв рішення «Про схвалення змін до міського бюджету м. Львова на 2012 рік». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, виконавчий комітет схвалив зміни до видатків міського бюджету за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів, відповідно до яких на державне управління передбачені видатки у розмірі понад 12 млн 803 тис грн, з них оплата праці – 5 млн 499 тис грн.

Як зазначено у рішенні, враховуючи ухвалу Галицького районного суду від 03.02.2012 щодо зупинення дії пункту 25 ухвали міської ради від 10.01.2012 №1142 «Про міський бюджет м. Львова на 2012 рік».

«Ситуація не є стандартною, адже суд прийняв рішення лише частково задовольнити вимоги позивачів. Виконком збалансував бюджет так, як було його проголосовано за основу під час засідання сесії міської ради. Більше 12 млн грн, які пунктом №25 ухвали знято з державного управління та передано на освіту і медицину, рішенням виконавчого комітету ми повернули цим управлінням. Ми вимушені реагувати на рішення суду. Однак, бюджет ще буде розглядатись на сесії», – зазначив директор департаменту фінансової політики Олег Іщук.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *